Известие

Collapse
No announcement yet.

Кожен волан и имитация на дърво средна конзола?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кожен волан и имитация на дърво средна конзола?

Има ли зависимост или са възможни всякъкви комбинации? средната ми конзола и топката на скоростите ми са "дървени", а воланът ми е кожен. Като гледам по мобилето - не съм виждал такава комбинация. Обикновено когато конзолата е дървена и воланът е такъв.
    Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8

АХА МАИ ТИ Е СМЕНЯН
    VW PASSAT 2.0,ASTRA F 1,7D,ALFA 156 2.0TS,C124 16V,GRAND CHEROKE 2.5TD,E124 2.0,W210 2.0,АР 159 1.9 JТDМ

Comment

Ами и моят е кожен,но НЕ е сменян волана ,а аз сам си отидох да ми сложат кожа.Тоя махгагон в жегите маалко се пързаля като се изпотят ръцете ...... .махни кожата и ще видиш дали е дървен........!? След това ще дадеш 80 лв за нова "тапицерия" ако не ти хареса така
      Alfa156 Against All

Comment

Моята е с кожен волан и имитация на дърво на централната конзола.Лично си я докарах от Германия ,та а ако е сменян ще е там.
        Алфа 156 2.0 98г.-Ex , Алфа 33 1.7 8v-Ex
        Alfa 159 2.4 jtdm

Comment

Когато си купувах колата я гледахме за удари и уж нямаше, така че може просто първият собственик така да си я е поръчал.
          Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8

Comment

Според мене твоята кола е на 800 000 километра и от много каране се изтънил дървения волан.

За това са ти сложили нов за да продадат!

Това за майтап!

Лошото е, че ако са слагало кожа върху стария волан са направили малко каналче от вътрешната страна заради шева.

Comment

да де, ама за да разбера трябва да го разшия, а още не е за смяна кожата.

Comment

Aбе я карай и непипай!

Comment

Карай си с кожата, защото заради тоя махагонов волан от ръцете ми тече пот докато карам, а климатроникът е нагласен на 18 градуса и вътре чак студено ми става.
                  Alfa Romeo 156 2.4 JTD 140 h.p. 2002 г.

Comment

виждал съм много със кожен волан и махагон по таблото и скоростния лост!то си е оригинална допълнителна поръчка тва!пак добре че не е impresion със бруталните пластмаси
                    147 jtd 115k.c "02 Distinctive

Comment

Първоначално публикувано от rady156
                      виждал съм много със кожен волан и махагон по таблото и скоростния лост!то си е оригинална допълнителна поръчка тва!пак добре че не е impresion със бруталните пластмаси
                      Това ме успокоява, сега остава да проверя някои дреболии и колата ще е супер

Comment

Working...
                      X